torsdag 4. september 2014

Time for greens!


Nå har det vært høyt tempo en stund.. Bransjen koker og ting skjer HELE tiden! Jeg har ikke vært så flink til å ta "greensa" mine i det siste og merker at jeg blir mer sliten enn før. Men nå er det slutt på latskapen. Hver morgen fremover nå så tar jeg en Supernature blading av Afa alge, purely greens max, amla c og chlorella. Smaker PY, men er såååå bra for meg, energien, huden, imunforsvaret, blodsukkeret, fordøyelsen og humøret! GO GREEN!

Xoxo Hedda 
stylemag

6 kommentarer:

 1. 1. Hvor lang tid tar det før du ser at det virker på huden? prøvde det noen uker, og la ikke merke til så mye forskjell egentlig. Det skal sies at jeg ikke brukte alle de ingrediensene som du brukte.
  2. har Tone begynt å spise kun sunt igjen etter fødselen?
  3. hvem er dine stilikoner?
  4. når møttes du og Tone, og hvordan ble dere venner? hva pleier dere å gjøre sammen? virker som dere har det så koselig!! Gleder meg til å få barn, og være omringet av venners barn :-)
  5. Hvordan har du det? Virker som du har det så fint.
  7. Er du politisk engasjert? I så fall; hva er dine hjertesaker?
  8. Du er HERLIG!

  Klem fra Ingrid, 25, Oslo

  SvarSlett
 2. Hei igjen. Jeg komenterte den kjempe fine grå geseren du hadde på deg i forige innlegg. Den fra Hunky dory. Jeg likte den veldig og har prøvd og få tak i den,no luck.Har du no´n tips. Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 3. Ja det er så lett at dagene går, er ikke så flink med å spise sunt akkurat om dagen.

  SvarSlett
 4. Det er deilig å være litt sunn med skikkelig grønn juice. Få GRATIS stilbok her http://stylistaz.com/gratis-stylingbok

  SvarSlett
 5. Hadde du kunne delt oppskriften på hvordan du blander disse 4 er du snill? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tar først en shot med AFA. Blander så Purley Greens med Lecitin og Chlorella... Alt blamdes med vann. Simple as that! :)

   Slett