mandag 22. september 2014

Perfekt start på uken!

Mandager har jeg som oftest hjemmekontor (ikke det at jeg har et annet kontor, men..)
Det er så digg å starte uken uten å måtte fly for mye rund i møter, pluss at jeg liker å få en viss oversikt over avtaler, regninger, oppdrag og eventer som kommer . I dag tok jeg meg til og med tid til å ta bilde av kaffe-rutinene mine.. Jeg elsker nespresso maskinen på sånne dager som dette. Min egne soya-latte akkurat som jeg liker den. Synes faktisk steameren min fra nespresso gjør en bedre jobb enn på mange av kaffebarene jeg ellers kjøper kaffe, også er det til en 5.del av prisen.. ;)

Ha en herlig høstuke! XoXo

stylemag

5 kommentarer:

 1. Hei:)

  Liker denne type briller, men de er ganske krevende. Briller generelt, krever endel fokus på øyne og lepper for at man ikke skal forsvinne bak brillene :D
  Har du eksperimentert med farve på leppene for å balansere mot brillene? Tipper at det ville ha vært effektfullt og bra, å trå til med litt kraftige farver på leppene til disse brillene. Hva tror du om det selv?
  Etter min mening, kan man tillate seg sterk farve på leppene, særlig siden disse brillene uansett tar så stor oppmerksomhet :D

  SvarSlett
 2. Håper du også får en fin uke, herlig med hjemmekontor synes jeg også! :)

  SvarSlett
 3. For et lekkert glass!
  Hvor er det kjøpt? Må ha...

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har glass fra Åhlens, som er veldig like disse. Om de ikke er helt like og. De er SÅ fine, og jeg bruker de til alt :)

   Slett
 4. Sånn kaffemaskin ønsker jeg meg og tåler ikke vanlig melk hva er oppskriften din på soyalatte? Hva heter nespresso modellen din?

  SvarSlett