torsdag 27. november 2014

Tamron SuperZoom



Annonse/Reklame



Jeg har de siste mnd prøvd en ny linse fra Tamron på kameraet mitt. Den fungerer på de fleste kameraer, uavhengig av hvilket merke du har fra før. Jeg kan beskrive funsjonaliteten opp og ned, men tenker at det er best å vise mine resultater og hva slags bilder jeg har tatt med den. Jeg synes den definitivt er best på nærbilder, portrett og landskap. Zoomen på denne linsen er faktisk helt vill!!!

Detaljer...


Portrett...


Landskap...


Bildene under er tatt fra samme sted med og uten zoom... 


Litt teknisk info:





  • Ekstremt brennviddeomfang: 16mm (tilsvarer 24.8mm i 35mm format) vidvinkel, og en tele på 300mm (tilsvarer 465mm i 35mm format), som utgjør et zoomomfang på hele 18.8X
  • Høy bildekvalitet
  • Ultrakompakt
  • Nærgrense på kun 0.39 meter gir gode makromuligheter
  • PZD ( Piezo Drive) for rask og presis autofokus
  • Innebygget optisk bildestabilisering VC ( Vibration Compensation)
  • Værsikret konstruksjon
  • Ny design

  • Les mer om den HER!
    stylemag

    søndag 23. november 2014

    Styling of a world champion // Se&Hør // Magnus Carlsen






    Gøy å se at Magnus Carlsen nok en gang bli verdensmester i dag! Jeg kan jo i den anledning dele bildene fra fotoshooten vi hadde på en seilbåt i Kragerø i sommer. Det var en godt over middels fin arbeidsdag. Jeg elsker når jobben min som stylist får mange spennende utfordringer. Styling jobbene jeg gjør for Se&hør lar meg oppleve en helt annen del av bransjen enn jeg vanlig hvis gjør og det er veldig gøy. 
    Under ser dere resuktatet fra shooten..





    stylemag

    torsdag 20. november 2014

    Blunkefjes...


    Jeg elsker å få vipper hver mnd. Sparer meg for masse tid hver morgen som jeg før brukte på vippetang og maskara. Og så er det er jo ikke minst deilig å slippe rennende mascara hvis jeg er på trening, fest, ler så jeg griner eller ser en trist film.. Det gir i tillegg et mer våkent blikk. Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er ultrafeminint med dådyrvipper kombinert med et pent smil... 
    Vipper er noe jenter alltid har jukset med og derfor er vippeextention (i mine øyne) den beste og enkeste løsningen på den saken. Jeg har altid gått til Pille Joosep, som var en av de første profesjonelle i Norge. Veldig dyktig! Jeg tenker nå å gi en liten førjulsgave til en av dere ved å dele ut et gavekort på en førstegangs behandling hos Pille (verdi 1800,-)
     Legg igjen en kommentar og Pille vil selv trekke en vinner i løpet av uken.
     PS:  PERFEKT TIL JULEBORDSESONGEN!!! Lykke til <3 




    XoXo Hedda






    stylemag

    onsdag 19. november 2014

    Todays snap in the mirror..


    Veldig kjedelig når kameraet mitt har tatt kvelden.. Men er snart oppe å går på fotokvalitet igjen..
     Har  fått litt crush på Stussy klærene de selger på Stress Grensen. Det er jo liksom surf-skate-streetwear, men jeg liker å mikse det med noe litt mer sofisktikert.




    stylemag

    lørdag 15. november 2014

    Saturday!






    Jakke - Dear Dharma // Skinnbukse - Gestuz // Tshirt - Acne // Boots - IRO // Hood - Diesel // Veske - Leowulff


    Tidenes mest behagelige lørdag. Har gått koselig tur med barna og kjæresten min. Vandret gatelangs på frogner og tittet på livet uten mål og mening. Shoppet litt Lego og prinsesse-ting til de små og litt interiør, god mat og vin til oss. Alle er blide og fornøyde og ingen planer i sikte annet enn å kose oss sammen.. Sånn skal det være innimellom! Kan faktisk ikke huske sist vi alle gikk ut døren uten noe på agendaen eller noe vi måtte rekke. Nyt helgen godtfolk!


    Xoxo Hedda


    stylemag

    fredag 14. november 2014

    Niska // Interior heaven


     På lørdag (i morgen) åpner Oslo`s kuleste nye interiør butikk, Niska! Den ligger i bygdøy alle 63, i krysset ved Thomas Heftyes gate. Den åpner fra kl 11 og det kommer til å være flere gode rabatter der denne dagen. Elsker putene, vasene, alt av møbler og de fine designbøkene de har. Niska fører flere av mine favorittmerker som bl.a Jonathan Adler og Riviera Maison og mye mer. Ønsker meg så og si hele butikken til jul...  Jeg har vært heldig og fått mulighet til å bestille meg flere møbler derfra før åpning. Gleder meg skikkelig til alt er på plass. Da skal jeg stolt vise frem leiligheten min til dere!!! Ønsker GOD HELG til dere alle!!!

    XOXO Hedda






    stylemag

    Faux-fur-selfie


    Lue-selfie med min nye "pels" dott fra Ganni. Den er deilig og myk og er hakket mere sofistikert enn en lue. Helt supert på kalde dager hvor ska være fin men samtidig trenger noe varme på toppen.. Kjøpte den på Magmalou og vurderer nå å gå til anskaffelse av kåpen som hører til.. De har den i sort også btw.



    stylemag

    onsdag 12. november 2014

    Se og Hør // Kjendisgalla // 2014


    Celine og jeg ble sminket og fixet av Marthe på Magmalou. Inni den superhyggelige butikken hennes har hun "styling-lounge"  for klær, sminke og hår. Jeg følte meg fantastisk fin i går og anbefaler virkelig å ta en tur innom Marthe nestegang du skal være litt ekstra fresh. Ikke så værst på priser heller. Bare å ringe eller stikke innom for å booke time!
    Ready for the show....

    Hummer og kanari samlet på samme fest....

    <3 <3 <3 Min...

    Kjole fra Nina Jarebrink

    Fotoboksen var like populær i år som i fjor...





    stylemag

    søndag 9. november 2014

    Sweather weather!



    Genser - Arnie Says (fra Magmalou) // Bukser - Samsøe // Boots - IRO // Veske - Alexander Wang

    Jeg er ekstremt glad i den lille, fine butikken Magmalou på frogner. Tror seriøst aldri jeg har gått inn der uten å finne noe jeg elsker. I går var det mange fine skatter som ble med meg hjem, og denne sykt deilige genseren var en av de.. 





    stylemag

    lørdag 8. november 2014

    By Magmalou // Presselaunch // ss15








    Forrige uke var det en pre-view på ByMagmalou sin nye kolleksjon på The Thief. Min flinke venninne Marthe er designer og har nok en gang truffet blink! Kolleksjonen er enkel, stilren, androgyn og samtidig feminin. Plaggene veldig enkle å kombinere med andre klær du man måtte ha i garderoben.  Jeg var også så heldig å vinne en kjole fra kolleksjonen og skal selvfølgelig vise dere den når den kommer. (hørte et lite rykte om at jeg skal få oppkalle den etter meg selv til og med…) 

    Plaggene kommer i butikk til våren og i mellomtiden anbefaler jeg å ta turen innom Magmalou om du er på frogner. Der henger nemlig høstkolleksjonen til ByMagmalou og den er minst like fin. De selger også flere av mine favorittmerker som Gestuz, Ganni, Arnie Says, Lolas project, litt vintage osv…

    XoXo Hedda.


    Bildene er lånt fra Marte sin blogg
    stylemag