mandag 10. juni 2013

Bootylicious


Bootylicious er villt bra. Kan hverken forklares eller sees, det må prøves ut! Her er vår første time.. 

stylemag

15 kommentarer:

 1. Hei Hedda

  Du lovte meg for en stund siden at du ville fikse rabattkode på sunspa og vise oss hvordan det funker… Jeg er så blek så hadde satt pris på dette akkurat nå:-)

  Takker for en fantastisk blogg..

  Lisa

  SvarSlett
  Svar
  1. Åhh Hedda hadde vært fint nå hvor snart feriepengene kommer…:-) Du er alltid så brun og fin, så da er det greit og få noen gode tips på hvordan du bruker sunspa og selvfølgelig litt rabatt he he..

   Fra Lisa

   Slett
 2. Hei Lisa.

  Kan ikke begripe at du gidder å spørre om dette,og heller ikke alle andre som spør om ditt og datt,-Fashioncherry utmerker seg ikke som den bloggeren som gidder å svare leserne sine..

  SvarSlett
 3. Hei! Er det new balance treningssko du har?:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har new Balance, men ikke her. Her har jeg Reebook. Veldig gode!! Er også veldig glad i nike.. :)

   Slett
  2. Ok! Syns de lignet veldig på new balance! Takk for svar:-) er det en spesifikk sko du vil anbefale? Jeg er på utkikk etter nye :-)

   Slett
 4. Hei! Hvor er jakka som tone tar på seg i slutten fra? Og når kommer den nye kolleksjonen fra bavac? fronter ikke du den? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er fra American Collage.. Og er forøvrig min yndlings-jakke. :) Den nye kolleksjonen har kommet, pluss at det kommer en til snart.. :)

   Slett
 5. Hei Lisa! Fotballfrue.no har rabatt på sunspa

  SvarSlett
 6. Hei Hedda! Jeg lurer på hvilke merke det er på den rosa hettegenseren du har på deg på videoen? Fantastisk blogg du har.
  klem fra Gunn:)

  SvarSlett