fredag 14. juni 2013

En klype salt..


Musikknettstedet 730.no har gjort et mer eller mindre humoristisk weekend-intervju med meg.. Du finner det HER! GOD HELG GODTFOLK!!! Nå er det klart for bryggefest med Holzweiler agency og Team models.
Soo long..

stylemag

12 kommentarer:

 1. Herlighet så mye du er og fester 😜 mye som minner om en familie mor.. Nå blir jeg vel halshugd for at jeg sier meningen min, får bare være :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det står jo ingen ting om hvor mye jeg fester her… Står bare hva jeg foretrekkker når/hvis jeg er ute. :)

   Slett
  2. Man ser jo på feks instagram at du er og fester rimelig ofte! ikke at man ser hvor mye du drikker ut ifra det. Men inntrykket er jo at du fester mye, spesielt når det er bilde av alkohol omtrent hver gang også! også når dere er ute og spiser

   Slett
  3. Heisann dere:) har fulgt bloggen i ett år no og er "avhengig":)Digger stilen og får masse tips. Men som småbarnsmor har det slått meg også at du er mye ute og får nesten litt vondt av barna. Har selv ei datter på 3 år og ser hvor klengete ho blir hvis det er ei periode jeg har jobbet mye etc. Men jeg tror du er ei fantastisk mor, tror bare det er vi som misforstår pga du bevisst ikke skriver om familien din. Og da tror vi fokuset i livet er det du skriver om. :) Stå på videre:)

   Slett
  4. Det er kanskje ikke slik at denne bloggen skal handle om familiemor-aspektet... Det er fashion og sosialt liv. Kjipt for deg at du sitter inne med dine unger og slenger drit på andres blogg! Idiot.

   Slett
  5. Kan det hende at hun er ute når barna har lagt seg? Er det syns på barna hennes fordi hun går ut noen ganger? Jeg tror det er supersunt for barna å ha aktive foreldre, som ikke bare er aktive med cupcake-baking.

   Slett
  6. OMG!!!! er ikke slik at man skal slutte å leve/ være sosial når man har fått barn. Jiiiises!!!! Nå er ikke jeg en jævla psykolog, men tror det er greit med et liv sammen med familien, et med mannen og et for seg selv. DA tror jeg at ekteskap og familie livet holder gjennom mange mange år. Flere som tenker som dere over i dette landet hvor janteloven står som nummer 1 på lista, og vi har også en skillsmisse prosent på over 50%. Så kan dere diskutere : Er det bra for barna? Har du det bra om livet ditt er innen husets 4 vegger med brød og vann? Jammen godt vi velger HELT selv hvordan vi ønsker å leve :)

   Anna

   Slett
  7. Folk er nå en gang forskjellige. Hvis Hedda har lyst til å nyte livet må hun få lov til det uten at hylekoret skal komme løpende etter henne.

   Personlig drikker jeg fint lite, spesielt etter at jeg fikk barn. Og jeg og min mann ønsker å få trygge barn, da er det selvfølgelig viktig for meg at jeg eller han er der når f eks jenta mi våkner og savner mamma eller pappa. En del mennesker på Oslos vestkant har en oppfatning av at livet nytes etter andel sosialisering (og dertil alkohol/partykonsum) med likesinnede, og dagen derpå drikker man alger for å bøte på syndene.

   Men Hedda, jeg kunne ikke brydd meg mindre om hvordan du oppdrar dine barn, mote er en nobrainer og jeg setter pris på å lese en lettvint blogg i ny og ne - det er et avslappende innspill i en ellers utfordrende hverdag.

   Og til deg over; fest og alkohol er det siste som holder liv i et ekteskap - fristelsene kommer kjappere og man senker gjerne sine egne holdninger som beruset.

   Slett
  8. Det står vel ingen steder om hvor mye alkohol eller om det i det hele tatt er alkohol? Bare spør...

   Slett
 2. Du virker som en kul djåme. For real.

  SvarSlett
 3. Kan du legge ut bilder fra Holzweiler-festen? :) Det hadde vært gøy å se :)

  SvarSlett
 4. Lurer også på hvor antrekket som Tone hadde på seg på Holzweiler festen er i fra? :) Håper på svar!

  SvarSlett