fredag 28. juni 2013

Oh so sunny // Sunspa


Endelig har jeg skaffet dere rabattkode på bestilling av Sunspa! Pga min fortid med føflekkreft, er jeg veldig pro det å ha respekt for solen, sole seg med høy faktor og heller bruke gode selvbrunings-produkter for å få riktig fin brunfarge. Hudkreft og føflekkkreft er hyppigere enn noen gang og i tillegg gør mye soling utvilsomt huden raskere rynkete og gir pigmentflekker. Jeg ser ingen grunn til å ikke ta det på alvor og heller bli fin og brun på den 100% sikre måten. Jeg er stor fan av Sunspa. og Sprayen "Chocolate" og den nye "Silky mousse" er mine favoritter! Rabatt koden er Hedda20, den gir -20% i webshoppen til og med søndag 30.juni! Hvis du er interessert kan du finne oversikt over Sunspa-forhandlere i Norge her, eller du kan bli forhandler selv.. 

Happy bronzy weekend! xoxo


Innlegget er i sammarbeid med Sunspa

stylemag

18 kommentarer:

 1. Har sjekket ut Sunspa og var så sikker på at dette skulle jeg prøve når den jeg har nå er tom, også har du ordnet rabattkode som mange har mast om.. Gjett om jeg ble glad! Nå skal jeg hamstre litt og øve meg på å spraye! Tusen takk Hedda! :)

  SvarSlett
 2. Juhuuuuu - Endelig.. Kan du fortelle litt om hvordan du bruker det?:-)


  Lisa:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Sjekk ut denne http://m.fotballfrue.no/2012/10/14/video-slik-paforer-du-sunspa-pa-egenhand/

   Slett
 3. SunSpa er kjempe bra - selv bruker jeg også chocolate og lotion:-)

  Hilde

  SvarSlett
 4. Hedda kan du ikke gi oss litt informasjon om hva du gjør før, under og etter påføringen....

  Trine

  SvarSlett
 5. Hei. Litt utenfor temaet, men lurte på hvilken str. du har i kjolen fra BIKBOK i forrige innlegg? Og hvor høy er du? Da har jeg noe å sammenligne med...usikker på str.
  Tusen takk:))

  SvarSlett
 6. Hei! Så deg på et bilde i Se og Hør som kom ut i dag, i en sak om Tones stilforvandling og du hadde så fint skjørt! Sort og med bred skinnkant nederst. Hvor er det fra, og hvordan er det i størrelsen? Tusen takk for svar! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. På ELLE sin sommerfest var det :-)

   Slett
 7. Jeg er litt skeptisk til spray og lurer på om lotionen er en self-tan i seg selv eller en slik en som gradvis gir deg litt glød? Jeg har god erfaring med en lotion fra et annet merke, men denne har parabener. Er alle produktene fra SUNSPA parabenfrie?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hej med dig:-)

   Jeg kan svare på dit spørgsmål:-). SunSpa 3Day Lotion er en self-tan lotion, hvor du får farge med en gang. Den har en colorguide, som gør at den er mørk som chocolade under påføringen. På den måde kan du enkelt se hvor du kommer frem.

   Efter 6-8 timer er fargen "ferdig udviklet" og da den er selvregulerende i fargen vil du vaske det overskydende af i dusjen. Ønsker du en dypere farge er det så bra med SunSpa sine selvbrunere, - JA så sprayer eller smørere du dig bare flere gange med eksempelvis 5 min. mellemrum.

   Alle SunSpa sine selvbrunere er fri for parabener. Alle produkter er beriket med fuktighetsgivende Aloe Vera og e-vitamin som gir fuktighet og dermed en mer vedvarende gyllenbrun farge.

   Fra Maria i SunSpa:-)

   Slett
 8. Hei Hedda

  Må bare si 1000 takk for et veldig veldig godt tips. Jeg kjøpte meg Sunspa mousse og chocolate på fredagen. Hadde det i posten allerede lørdag:-) Og fikk testet igår og gjett om jeg er fornøyd... Etter dusjen idag hadde jeg en sinnsyk fin brun farge ikke oransje i det hele tatt - bare så fin.. .. Jeg brukte chocolate i ansikt og moussen på kroppen.. enda en gang takk for tipset og en fin blogg:-)

  Line

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig!! Beste selvbruner ever...OMG!

   :-)

   Slett
 9. hadde du kreft eller unormal celledeling? måtte du ha cellegift liksom? hvilket stadie var det? Og hvordan oppdaget du det?

  (om man kan spørre, det er jo kanskje svært personlig...)

  SvarSlett
 10. Tusen takk for rabatten, Hedda! Jeg har veldig lys og sart hud og unngår for mye sol. Sunspa er helt super. Lett å fordele jevnt og naturlig resultat. Klem

  SvarSlett
 11. Hedda får du rabatt igjen

  Hilde:-)

  SvarSlett
 12. Hei Hedda:-)

  Hedda får du rabatt igjen på sunspa ( please)

  klem Lisa

  SvarSlett
 13. Hedda får du rabatt igjen...

  Hilde:-)

  SvarSlett
 14. Hei hedda får du rabatt på sunspa igjen??👍 klem Lena

  SvarSlett