mandag 3. juni 2013

Sirkeltrening // Elixia


Sirkeltrening er ingen spøk..! Veldig gøy og sykt slitsomt. Med andre ord: BRA! Se oss sværte og svette HER!                                                 Innlegget er sponset av Elixia
stylemag

6 kommentarer:

 1. Inspirende videoer! Får meg til å ta i litt ekstra om dagen :D Og dere ser selvsagt helt smashing ut - stå på!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra du liker de og blirinspirert! :) Det kommer mange fler…. ;) Lykke til med treningen! :)

   Slett
 2. Hva er det med deg og aldri svare på kommentarer lengre? Jeg kommer til å slutte å lese bloggen din jeg, merker jeg synes det er kjipt når du aldri svarer. Skjønner at du ikke gidder svare på Tone-spm, men alt det andre da?

  SvarSlett
  Svar
  1. Blogging er frivelig - hvilken rett har du til å bestemme over hennes fritid? Å svare på alle disse spørsmålene tar tid!!

   Slett
  2. å- er det frivillig ja? Jeg trodde jeg hadde rett til å bestemme over hennes fritid jeg. Nå ble jeg skuffet, har jeg ikke det altså? Tar det så lang tid? Det gjør nok ikke det skjønner du, for det er bare å trykke på kommentarene og svare, akkurat som du gjorde til meg nå. ( Og knuste livet mitt for at jeg ikke har rett til å bestemme over hennes fritid)

   Slett
 3. Hei Hedda:)
  Inspirerende video. jeg lurer på hvor du har kjøpt den svarte boblevesten din? som du har på deg i videoen. hvilket merke?

  SvarSlett