torsdag 10. april 2014

2XU // Konkurranse
Dagens PT-time unnagjort! Slit og strev, men det er sååå verdt det! Har fått meg litt nytt treningstøy, og det er faktisk ikke tull at det er morsommere og mer motiverende å trene med teknisk riktig utstyr! Tightsene fra 2XU har jeg brukt lenge, men nå har 2XU også kommet med topper og jakker. Jeg digger de! De veier overhodet ingenting og er utrolig behagelige å gå med. Jeg hater når trenings toppene mine blir for korte, men disse t-skjortene er det helt perfekt lengde på og de puster når man svetter. De er til salgs i g-max, g-sport og noen intersport butikker fra uke 15. 

Jeg kommer også til å ha en konkurransse på bloggen hvor du kan vinne et av disse produktene ved å legge igjen kommentar på HVA du vil vinne og hvorfor. Du har ekstra sjanse til å vinne ved å ta et bilde av deg selv i 2xu og poste det på instagram med hashtaggene #2xunorge #fashioncherry.Skrevet i samarbeid med 2XU

stylemag

29 kommentarer:

 1. Jeg kan dessverre ikke ta bilde av meg selv i 2XU-en da jeg ikke (enda) eier en. Nettopp DERFOR vil jeg vinne, jeg har prøvd lillesøstera mi sin 2XU-tights, og jeg ble forelska med ett. I ettertid har jeg surfet nettet som en gal etter det billigste stedet de selges som den fattige studentet jeg er. Å vinne en hadde jo bare vært tipp topp tommel opp!!!!

  SvarSlett
 2. Glad for å eie en 2xu-thigts, så antrekket ville vært komplett med en t-skjorte. Eg er student og har derfor ikke så mye penger å rutte med. Aldri vunnet en eneste konkurranse før, så hadde vært heilt fantastisk å få oppleve det. Sjekk instagram bilde ved navn inymoen.

  SvarSlett
 3. Jeg vil gjerne vinne en 2xu tights fordi jeg har hørt masse bra om disse. I tillegg trener jeg en god del, og det hadde dermed vært supert med godt utstyr som også ser bra ut :-) Også er det jo utrolig motiverende da!
  ingridff@online.no

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg har lenge vært eier av en 2xu tights, og de har jeg brukt ekstremt mye. Jeg har utrolig lyst på en til, i og med at den jeg har begynner å bli slitt. 2xu er helt fantastisk, og tightsen jeg har slår alt annet jeg har prøvd. Dessuten har de et kult design og jeg føler meg sprek når jeg har de på. Jeg håper virkelig at jeg kan bli eier av enda en tights! Kontakt meg på mail: mhaanaes@online.no, og sjekk instagram: heeeddaa

  SvarSlett
 5. Jeg vil vinne en 2xu jakke - fordi den er råstilig! ;-)

  SvarSlett
 6. Har ikke instagram, så kan ikke delta. Men så bra at du trener :)

  SvarSlett
 7. Hei
  Jeg har veldig lyst å vinne en 2xu tights. Da hadde nok treningsmotivasjonen blitt enda større, og jeg superglad. Har hatt lyst på en sånn en lenge nå, så krysser fingrene :)

  Sunniva83@gmail.com

  SvarSlett
 8. Hei :)

  Jeg ønsker meg en 2XU tights! Også får jeg krysse fingrene for at den ser den like fantastisk ut på meg som den gjorde på deg :)

  fluffy_127@hotmail.com

  SvarSlett
 9. Hei :)

  Jeg vil gjerne vinne 2XU tights! Trenger motivasjon for trening nå som det nærmer seg eksamensperiode !:) Krysser fingrene for påskeflaks ;)

  line_norman@hotmail.com

  SvarSlett
 10. Hei. Jeg vil gjerne vinne en 2XU Intensity Run Jacket i rosa. De er super fine.

  SvarSlett
 11. Hei :) Bra innlegg! Jeg har lyst til å vinne 2XU tights!

  SvarSlett
 12. Elisabeth.
  Håper å vinne en ny 2XU tights til treningen. Krysser fingrene - )).
  Klem fra; elisabethfauske@hotmail.com

  SvarSlett
 13. Hei! Er konkurransen i gang? I så fall kunne jeg svært gjerne tenke meg å vinne den tightsen lik den du har på deg;) Har hadd lyst på den lenge, men den koster jo skjorta....

  SvarSlett
 14. Hurra, det hadde vært fantastisk å vinne en 2XU-thigts:D GOD PÅSKE!

  SvarSlett
 15. Hei,
  jeg skulle gjerne vilje vinne et par av de buksene! Trenger virkelig noen nye.

  Hilsen
  Emma

  SvarSlett
 16. Jeg ønsker meg 2xu tightsen, for jeg vil gjerne begynne å jogge og da hadde det vært gøy med nye treningsklær:)
  stina_rule@live.no

  SvarSlett
 17. Eg vil gjerne vinne 2XU-tightsen, fordi eg har ønska meg den lenge, og den ser veldig god ut å trene i! :)

  SvarSlett
 18. jeg vil veeeeldig gjerne vinne 2XU-tightsen! trenger litt inspirasjon for å komme igang med treningen igjen og hva er vell da bedre enn en ny og fancy løpetights!?!? :)

  SvarSlett
 19. Hei! Eg vil veldig gjerne vinne ei svart 2XU jakke, som du har på deg på bilde over. Har 2XU tights fra før av som eg er veldig fornøgd med, og kunne derfor tenkt meg ei jakke av samme merke.Trenar ein god del så eg synest det er viktig å ha treningstøy som har god kvalitet og som samtidig er behagelig å bruke. @sunnivamyrhol

  SvarSlett
 20. Jeg ønsker meg en 2xu-tights, men budsjettet tillater ikke kjøp akkurat nå - derfor hadde det vært supert å vinne en! :)

  SvarSlett
 21. Så fin konkurranse :-) Jeg ønsker meg veldig gjerne 2XU-tights, fordi jeg har hørt så utrolig mye bra om dem, og jeg ønsker meg nye freshe treningsklær til en ny og fresh treningsperiode :-) Det hjelper ALLTID med freshe og fine treningsklær på motivasjonen :-) Klem fra Marit, maritbe.blogg@hotmail.com

  SvarSlett
 22. Hei.
  Jeg ønsker meg veldig en 2XU t-skjorte. Er fortsatt på jakt etter den perfekte t-skjorten som sitter godt under forskjellig tupe trening og samtidig puster godt. Kanskje er jeg så heldig at 2XU er svaret på mine ønsker? :-) God påske! Hilsen Line nallepoo@yahoo.com

  SvarSlett
 23. Akkurat kjøpt meg ny sykkel trenger noen nye treningsklær for å komme i gang med treningen :-) Ønsker meg 2xu jakke eller en tights med masse farger .-)

  SvarSlett
 24. Akkurat kjøpt meg ny sykkel trenger noen nye treningsklær for å komme i gang med treningen :-) Ønsker meg 2xu jakke eller en tights med masse farger .-)

  SvarSlett
 25. Jeg elsker virkelig å trene og trener nesten daglig, men selv om jeg er glad i treningstøy har jeg enda ikke klart å få meg til å kjøpe tights fra 2XU. Skal jeg være ærlig har jeg egentlig trodd at det har vært noe oppskrytte greier. En trend rett og slett. Derfor hadde det vært fantastisk å faktisk kunne finne ut dette selv!

  SvarSlett
 26. Så spennende. Du er så sporty. Jeg ønsker meg 2XU jakken, den hadde jeg virkelig følt meg vell i. Etter to uker med sterk pollenallergi nå og uten trening (trener fem dager i uka) hadde det satt fart på motivasjonen å komme tilbake på treningssenteret med nyen klær og ny motivasjon. Krysser fingre.

  SvarSlett
 27. Herlig! Ønsker meg veldig en topp som ikke blir for kort i livet etter å ha tatt opp igjen treningen med noen ekstra mammakilo etter graviditet og fødsel.
  Klem Liv

  SvarSlett
 28. Gratulere til vinneren som ble: Karoline Kjellevik! :) Gratulerer!!!!! :) :) :)

  SvarSlett
 29. Sååå gøy! Tusen takk for det. Kjempe stas! :)

  SvarSlett