onsdag 2. april 2014

KhakiJakke - Marie Serneholt by Jofama // Topp - Phillip Lim // Skjørt - HM // Sko - Asics fra Stress Grensen

 Det går mot vår! Jeg har byttet sort med khaki og liker å få litt mer farge på tilværelsen.. Mye jobbing og familieliv om dagen og dagene suser avgårde! Vet det er sånn for mange i disse tider. Det gjelder å henge i stroppen og glede seg over årstiden vi er på vei inn i. Stopp litt opp innimellom, lytt, nyt, smil og fortsett videre..! Nå er barn lagt, kjæresten sendt på fotballkamp og jeg skal planlegge litt nytt interiør som skal inn i huset, samt style et antrekk som kan være flatterende til en høygravid Tone på talkshow i morgen.. Nok å drive med da. Og det er bra! Ha en god uke videre!!!!

XoXo Hedda
stylemag

20 kommentarer:

 1. Du ser alltid ned på bildene, det ser så teit ut, prøv å forandre litt på utrykket, skjønner at du ikke har noe modellerfaring.

  SvarSlett
 2. La nå heller være å lese bloggen hennes da ! Jeg finner ihverfall masse inspirasjon og tips her :) Hærlige sko og deilig med litt farger nå :)

  SvarSlett
 3. Svar
  1. Thanks… også er de sykt digge! :) :)

   Slett
 4. Kult, men jeg er enig i at variasjon hadde vært enda mer inspirerende - både i klær, posering og hva som skjer på bildene dine generelt. For eksempel deg i litt flere settinger. Hvordan fungerer plaggene dine "in action" ? Kler du deg i forhold til de aktivitetene du skal gjøre de aktuelle dagene? Hvordan? Osv. Du har jo kule klær og er pen og alltid fresh, men det hadde vært fint og kanskje litt mer interessant å se litt "mer" enn det. Når konstruktiv kritikk er i gang så kan jeg også legge til at det hadde vært fint å få et litt mer nyansert bilde av hva det er du får og gjør som er sponset og hva som er dine egne utlegg. Det skaper litt utydelig bilde av hva som faktisk er mulig å få råd til for "normale" mennesker. Det virker jo som du lever et liv i evinnelig luksus. Er det sånn? Og tjener man så mye av å være fashionista? Ulrikke Lunds blogg klarer å skape et litt mer nyansert bilde av dette - samtidig som hun er "high class fashionista". Det blir litt mer ekte og samtidig noe å drømme om.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! :) Takk for mye tilbakemelding. Jeg har et liv som består av ekstremt mye annet enn å blogge, og dette tar mye mer tid enn man skulle tro. Om jeg skal ha bilder av meg selv i forskjellige situasjoner, mer i action og til sånne dagelge ting må jeg ansette en fast fotograf som følger meg, da jeg gjør så utrolig mye forskjellig til en hver tid. Kan jo vurdere det såklart,:) men det passer ikke akkurat in i agendaen min nå om dagen. Ulrikke Lund kjenner jeg personlig og hun har en fantastisk blogg. Skal dog sies at hun ikke har 2 barn og ikke går igjennom en skillsmisse, så det er mulig hun har mer tid og mulighet til å prioritere blogging, poseringer og bildere mye bedre enn meg om dagen… ;) Dette er det jeg rekker å blogge om fortiden og jeg beklagerom det ikke er tilstrekkelig for å please alle. Jeg står inne for alt jeg går med og alt jeg sier på bloggen. Om det er betalte innlegg så står det skrevet nederst. :) Bloggen er også ment som inspirasjon, så om man ikke har råd til akkurat det jeg viser frem kan man forhåpentligvis finne noe lignende i skapet sitt eller i rimeligere butikker…

   Bloggen og livet mitt er i stadig forandring og jeg håper og tror at når ting roer seg litt med andre jobber og på privaten, kan jeg sette av mere tid til blogg og ansette en proffesjonell fotograf som blir med meg rundt og forbi..

   Ha en god helg!
   Hedda ;)

   Slett
 5. Kjempe kul jakke!! Hvor er den kjøpt? :) Jeg må si at bloggen er flott med masse inspirasjon! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! :) Jeg har lånt den av showroomet til Jofama, men den er å få tak i på nettet vet jeg. :) God fredag videre!

   Slett
 6. Jeg synes bloggen din er veldig lite gjennomtenkt. Det blir alltid det samme; du går med klær som dine agenturvenner sponser deg med, timoskjørt eller andre miniskjørt matchet med joggesko og bildene tas på de samme stedene hele tiden. Når du annonserer for noe skriver du bare "Dette er helt rått", "dette anbefaler jeg på det sterkeste", og det virker ikke helt som om du går personlig god for det du skriver om. Innleggene bærer preg av det er gjort på 10 minutter.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er helt frivillig å lese den! Og ja, jeg har ikke så mye tid til bloggen som jeg skulle ønske, så nå om dagen er det dette jeg får til.. forseslår at du finner deg en blogg som passer bedre for deg jeg da..! God helg! :)

   Slett
 7. Hei! Hvilken størrelse har du i denne jakken? Den var jo dødsfin da! Hadde vært supert om du kunne svare på det, da jeg vurderer å bestille den selv, men syns alle Jofama jakkene by Marie Serneholt er så store i størrelsen......

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! :) Min er i strl 36, men jeg kunne godt ha tenkt meg den i 38 egentlig… ;) Denne er ikke stor i strl.. Lykke til!:)

   Slett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tenk deg litt om da - du mener at de som kommer med konstruktive innlegg er haters?

   Slett
 9. Hvorfor ble den kommentaren slettet?

  Jeg synes bare at du bør bli flinkere til å merke klær du får.

  SvarSlett
 10. Du er fin Hedda! Og jeg elsket stylingen av Tone på Senkveld, du er flink :D

  SvarSlett
 11. Jeg synes du har en fin blogg jeg !! og henter mye inspirasjon fra antrekkene du viser, jeg har ikke råd til å kjøpe de samme merkene som du viser på bloggen, men de rimeligere butikkene har ting som ligner :-) Så takk for inspirasjonen !!

  Og ikke bry deg om de som klager, det er noen som alltid surer og lager dårlig stemning !!! God helg :-)

  SvarSlett
 12. Du bør som andre sier merke alle klær du får med "sponset", dette gjelder også klær du låner fra div agentur. Du ikler deg gaver for å få andre til å kjøpe det samme og da er det naturlig at det merkes. I tillegg er dette jo gaver det skal skattes av.

  SvarSlett
 13. Hei Hedda:-)
  Jeg bruker virkelig ALDRI å kommentere på blogger, men denne gangen bare MÅTTE jeg.. Er av typen som bare ser på bilder og ikke leser kommentarene, men jeg fikk så sinnsykt lyst på denne jakken så måtte lese gjennom kommentarene for å se om jeg fant ut av det... Og jeg er rett og slett i SJOKK! "Du ser alltid ned på bildene, det ser så teit ut", "jeg synes bloggen din er veldig lite gjennomtenkt" osv.. Kjenner jeg blir forbanna, hva f. feiler det folk da? Kan de ikke bare la være å se på bildene eller lese bloggen?
  JEG synes du har en kjempe fin blogg jeg, synes mye av klærne på flere andre blogger blir "too much" for meg som er en "vanlig jente", derfor lar jeg være å lese dem, noe som enkelte andre også burde vurdere å gjøre siden de tydeligvis irriterer seg sånn over helt unødvendige ting!
  Du har en kjempe kul stil, og det er fult mulig å finne lignende klær på billigere butikker om man ikke har råd til det samme som du har på deg, jeg satt å såg på bloggen din igår og i dag har jeg satt sammen et antrekk som jeg ikke hadde kommet på selv om det ikke hadde vært for deg - ikke samme merkene, men lignende antrekk likevel - og jeg føler meg kjempe fresh;)
  Du må tydeligvis være en sterk dame, som går gjennom en skilsmisse, har to barn (drømme)jobben - som sikkert krever mye og i tillegg har en blogg som er kjempe fin - der du får så mye dritt slengt i fleisen! Jeg tar av meg hatten for deg! Når jeg gikk gjennom mitt samlivsbrudd med barnefaren så skal jeg love deg at jeg ikke var i stand til så mye som det du gjør - gidde egentlig opp det meste... Så Hedda - DU er strekt du, drit i alle de sleipe kommentarene, de er nok bare veldig sjalu for at du ser så sinnsykt bra ut, har en jobb folk sikkert ville ha betalt for å få, vakre barn, vakker kjæreste osv, jeg heier ihvertfall på deg!!:)

  SvarSlett