fredag 4. april 2014

Silkemyk start på dagen!


For en deilig dag!!! Det er fredag, det er sol og jeg våknet uthvilt! Var i tillegg veldig heldig å få frokost og kaffe på sengen fra min kjære. Jeg er et yoghurt-menneske og har fått en ny favoritt fra Yoplait som heter Perle de LaitEn deilig kremet yoghurt som finnes i smakene kokos, sitron og vanilje. Hos meg går alle ned på høykant.. Mmmmm, love it! Ønsker dere alle en nydelig fredag.

XoXo HeddaInneholder Adlinksstylemag

13 kommentarer:

 1. Hvor er sengetøyet med stjernene fra? Det var fiiiint!

  SvarSlett
 2. Hei :)


  Først og femst så vil jeg si at jeg synes du er nydelig vakker og veldig flink. Jeg har fulgt med på bloggen din lenge og har syntes den har vært en av de beste bloggene til både inspirasjon og pur underholdning. Men nå synes jeg du "reklmamerer" litt i overkant og jeg synes ikke du virker troverdig lenger..litt sånn "kjøpt og betalt" og det finnes jo grenser for hvor gøy det er med reklame,selv om bildene er aldri så fine :) Skjønner at du vil tjene penger ,men la ikke det ta over den fine bloggen din pliis.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er helt enig. Du fremstår ikke troverdig i det hele tatt. Fjordland, Yoplait, Sunsilk... Dersom du skal drive med annonsering burde du for det første velge samarbeidspartnere med omhu, og for det andre burde du øve deg på å fremstå litt mer troverdig. Flette det bedre inn i innleggene dine. Dette her holder bare ikke...

   P.S. Adlinks bruker du når du har lenker i innlegget som du tjener penger på. Ikke når du bare skriver et reklameinnlegg om Yoplait. Da skal det kun merkes Ad. Dette er ting du burde sette deg inn. Det hele fremstår nokså uproft.

   Slett
 3. Ha en herlig skjønne Hedda :) Yoghurt er en fin start på dagen, har begynt å spise mer gresk yoghurt.

  SvarSlett
 4. Mmm den hørtes digg ut - gleder meg til å prøve (når jeg er kvitt omgangssyken i hus) :-)

  God helg vakre deg!
  :-*

  SvarSlett
 5. Sjelden jeg skriver kommentarer her inne, men er innom å titter ofte. Kjempefin blogg foresten. Men måtte bare kommentere det noen av dere skriver her oppe angående reklame. At man er så heldig å tjene penger på bloggen sin som man bruker mye tid på, er vel ikke så galt. At det dukker opp slike innlegg innimellom, kan man jo velge om man skal irritere oss over eller bare passere slik man lar NØDVENDIG Tv reklame passere. Regner med at vi er selvtenkende individer vi som leser blogger, og greier å tenke selv hva vi skal spise eller kjøpe. Men de som driver blogger, trenger en inntekt slik som alle andre. De gir oss jo masse annen inspirasjon, er ikke det nok. Vær raus og bare bla om om det ikke er av interesse. Smil fra Line

  SvarSlett
 6. Ja man kan jo heller bare overse kommentarer fra lesere man er avhengig av for å holde bloggen gående, eller så kan man ta det til etterretning uten å være altfor hårsår. Jeg kommer ikke til å lese denne bloggen mer om den fortsetter i samme form. Og det er kanskje ikke noe tap for Fashioncherry men jeg synes likevel at jeg kan få si fra om hvorfor. Hvorfor i mitt tilfelle er på grunn av bombarderingen av reklame på denne bloggen. Det var ikke slik tidligere at for å få se den så må man først klikke seg forbi reklame, og i tillegg er det "billigreklamer" langs sida i lange baner. Sammen med ukritisk blogging og produktplassering får det hele pakka til å virke som om det er annonsering heller enn en blogg om personlig mote og stil som skal være god inspirasjonsformidling. Det er greit nok det, men da er det ikke vits å late som dette er noe annet en simpelt reklameri. Det er altfor mange spennende blogger der ute til at man gidder å utsette seg for dette. Jeg er et tenkende menneske og det er derfor jeg reagerer på denne måten.

  SvarSlett
 7. flott å våkne opp nysminket og nystylet da....

  SvarSlett
 8. Det jeg syns er litt komisk er når alle disse store bloggene reklamerer på samme tid for det samme produktet. Det var den Fjordland lunsjsuppen nettopp og nå er det tydeligvis denne yougurten!

  SvarSlett
 9. Hva er egentlig forskjellen mellom å lese en blogg og et mote- eller livsstilsmagasin? Nothing. Det er relativt sammenfallende brukergrupper og bladene overøses ikke noe mindre av reklame. Sånn har det dessverre blitt.

  Det er også ganske artig å lese så mange kritiske kommentarer fra anonyme lesere. Det gir ikke spesielt mye troverdighet eller respekt å lese slikt fra folk som ikke tør å si hvem man er.

  Mvh Bigbrother

  SvarSlett