mandag 21. april 2014

Lånte fjær..


Jakke - Acne // Cardigan - ByTimo // Jeans - Rag & Bone // Boots - Aldo // Shirt - Ralph Lauren

Har hatt en lang påskeferie på fjellet og kommer mye strekere tilbake på bloggen fremover. Bildene ble tatt før jeg reiste til fjells da det enda var litt kjølig i byen. Hadde overnattet hos Tone siden jeg pusser opp hjemme å lånte både jakke og bukse av henne så skal ikke ta creds for det selv. Begge deler havnet raskt på ønskelisten… Nå er det forøvrig sommertemperatur i byen og jakker blir byttet ut med t-skjorter. For en deilig uke dette skal bli! Pangstarter hverdagen igjen med PT-Pete på Elixia 09.00 i morgen. Zzzznakkes..!

XoXo Hedda

stylemag

14 kommentarer:

 1. Hei!
  Prøver en gang til jeg ;)
  Spurte deg før påske hvilke hudpleieprodukter du bruker, da du har en så fin og strålende hud. Vil du dele hudpleierutinene dine? Ha en fortsatt fin dag! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Jeg begynte å bruke exuviance sine produkter for 1 mnd siden og er sinnsykt fornøyd! Virkelig det beste jeg har prøvd. anbefaler det! :) Også bruker jeg chanel foundation..

   Slett
 2. det har Hedda gjort veldig mange ganger. Kanskje prøve å søke opp i historikken?

  SvarSlett
 3. Hei!
  Utrolig kul bukse! Vet du hvilken modell det er?

  SvarSlett
  Svar
  1. vet ikke… skal høre med Tone, har lånt den av henne… ;P

   Slett
  2. Tusen takk! Venter spent :D Og om ikke det er mulig å oppspore, så evt. hvilken butikk den er kjøpt i så kan jeg gjøre litt research selv... Ha en finfin dag!!

   Slett
 4. Så kul outfit!! Elsker skoene spesielt:) Fortsett med slike antrekksbilder, og drit i de negative kommentarene! Du har en fantastisk inspirerende blogg, i tillegg til at du ser amazing ut;)

  SvarSlett
 5. Dette kunne jeg fint gått med selv....liker det akkurat sånn til hverdags, avslappet og ledig.

  SvarSlett
 6. Hei. Hvilken modell er buksen?

  SvarSlett
 7. Jeg må bare si at jeg synes det er så leit at du skal skilles. Du var liksom den eneste som hadde barn og mann og som i tillegg kunne ha karriere og et sosialt liv. Alt for ofte blir det skilsmisser når man har små barn, og jeg ble litt skuffet når jeg leste du skulle skilles. I tillegg har du vel allerede en ny kjæreste? Kanskje det blir for mye sosialt isteden for å pleie forholdet? Nå vet ikke jeg grunnen deres, og skal heller ikke vite det, men jeg synes man gir alt for lett opp når man har små barn. Er selv skilsmissebarn, og kjenner jeg er bitter på at foreldrene mine ikke prøvde mer. Gresset er ikke grønnere på andre siden, man må nemlig vanne gresset! ;-) håper ikke du tar dette som sur kritikk, det er ikke ment sånn. Selv om dette "bare" er en moteblogg, må det være rom for andre spm enn "hvor er buksa fra" ;-) Jeg liker bloggen din godt jeg altså, ikke tolk det slik! :-) Ønsker deg alt godt Hedda!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for kommmentaren! Jeg er helt enig med deg! det er alt for mange som desverre gir opp for lett… Ønsker deg en god dag videre! <3 Klem Hedda

   Slett
 8. Hei!
  Takk for fin og positiv blogg.
  Jeg lurer på hva du tenker i forhold til bruk av pels og det å støtte klesmerker/butikker som blir beskyldt for barnearbeid? Hadde vært fint å høre din refleksjon i forhold til det, eller om du har gjort deg noen formening? Tenkte siden du er opptatt av sunnhet og velvære så kanskje du har noen tanker om dyr og barns velferd også. Hilsen Trude!

  SvarSlett